De Beursvloer is al meer dan 15 jaar een begrip voor actieve beleggers van Alex Beleggersbank, BinckBank en startende beleggers van ING Bank. Ervaren beurshandelaren volgen live de internationale beurzen en sparren samen met aanwezige beleggers over kansen in de markt. Vanuit deze brede bron van kennis helpen wij met het selecteren van de juiste tools om uw beleggingsplan een zo groot mogelijke kans van slagen te geven.

Binnen BeursvloerLive bestaan daartoe een aantal mogelijkheden:

Volg onze Trade Updates, welke kunnen bestaan uit optie- of turbotrades met verschillende looptijden, of een kort “dobbeltje van de dag”.
Daarnaast is het mogelijk om diverse geschreven content items tot u te nemen, of al dan niet actief te participeren op de Beursvloer zelf.

De Beursvloer is een interactief chatprogramma, waar een ervaren beurshandelaar u tijdens diverse delen van de dag met live audio bijpraat en vragen beantwoord. Luister naar de Morning Call, volg live de beurs opening of de Technische Analyse. Tijdens deze sessies wordt gekeken waar er kansen liggen en hoe u daar op in kan spelen.

Met de Beursvloer komt u goed geïnformeerd tot een weloverwogen beleggingsbesluit.