Al meer dan 15 jaar beter beleggen met “Wisdom of the crowd”

De Beursvloer is hét online content platform voor de actieve belegger. Dagelijks vanaf 9:00 uur live de beursopening waarin de laatste ontwikkelingen op de nationale en internationale markten worden besproken. Volg om 10:00 uur interactief de Technische Analyse sessies en kom tot een weloverwogen beleggingsplan. Via dit platform kunt u sparren met de moderators van de Beursvloer én andere handelaren. Luister om 15:30 uur live mee met de beursopening in de VS, bekijk de cijfers en overleg met andere beleggers over kansen op de financiële markten.

De Beursvloer is er voor alle beleggers. Mensen die kort willen inloggen om een goede snelle update te krijgen van wat er gebeurt op de beurs. Mensen die vlak voor een transactie even input willen hebben van de specialisten over de juiste transactie en wat de risico’s zijn, maar ook voor mensen die de hele dag willen luisteren als een soort interactieve radio uitzending wat er nu live op de beurs gebeurt.

Samen kijken naar de beurs en zoeken naar de juiste instrumenten voor een trade die past bij uw plan. Stel vragen aan de moderator via de chat en deel grafieken met andere beleggers. Volg live webinars met educatie of presentaties over wat er nu speelt op de financiële markten. Alles vanaf één platform.

beursvloer demo

De Beursvloer werkt met de nieuwste videotechnieken. Daarom werken deze alleen optimaal met de laatste versies van Chrome, FireFox, Safari en Edge.